en iyi cümle eki için ürünler (3)

Kırmızı Quinoa 1000g Vivio

Kırmızı Quinoa 1000g Vivio

Quineron, diğer adıyla Kinoa veya Peru pirinci, sözde Pseudosbogs olarak bilinen bir bitkidir; nişastalı tohumlar üretir, ancak aslında bu değildir. Güney Amerika'dan gelmektedir ve yüzyıllardır besin değeri nedeniyle değer görmektedir. "İnka'nın azizi" olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca, antialerjik, anti-inflamatuar, antifungal, antiviral ve immün uyarıcı etkiler gösterebilen saponinler içermektedir. Tahıl, son derece yüksek flavonoid miktarı sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Kinoa gluten içermez ve kolayca sindirilir. Kırmızı kinoa, beyaz kinoaya göre daha belirgin bir tat ve aromaya sahiptir. Hafif çıtır bir kabuğa sahiptir ve salatalarla iyi bir uyum sağlar. Ayrıca, ona fındıksı bir tat verecek şekilde işlenebilir ve tatlılarda kullanılabilir. 6.1g - %9 Doymuş yağ asitleri 0.7g - %3 Karbonhidratlar 57g - %22 Şekerler 0g - %0 Protein 14g - %28 Tuz 0.01g < 1% *RWS - referans gıda değeri <strong> Uygulama </strong> Kinoa, pişirmeden önce...
Shiitake Mantarı Ekstresi 10:1 50g

Shiitake Mantarı Ekstresi 10:1 50g

Adaptogenler, insan vücudu ve zihni üzerinde belirli bir etkiye sahip, toksik olmayan bitkilerdir. Tüm adaptogenlerin genel özelliği, stresin etkilerini ortadan kaldırmak ve vücudu olumsuz dış koşullara uyum sağlamaya yardımcı olmaktır. Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, Polonya'da Japon sertleri olarak da bilinir, Uzak Doğu'da yüzyıllardır tıpta kullanılan olağanüstü sağlık özelliklerine sahiptir. Bu bölgelerde shiitake mantarları, insanlara sağlık ve hatta uzun ömür sağladığına inanıldığı için
Kinoa kinoa beyaz 1000g vivio

Kinoa kinoa beyaz 1000g vivio

Quineron, diğer adıyla Kinoa veya Peru pirinci, sözde Pseudosbogs olarak bilinen, nişastalı tohumlar üreten ancak aslında bir tahıl olmayan bir bitkidir. Güney Amerika'dan gelmektedir ve yüzyıllardır besin değeri nedeniyle değer görmektedir. "İnka'nın azizi" olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca, antiallerjik, anti-inflamatuar, antifungal, antiviral ve immünstimüle edici etkiler gösterebilen saponinler içermektedir. Tahıl, son derece yüksek flavonoid miktarı sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Kinoa gluten içermez ve kolayca sindirilir. %Doymuş yağ asitleri 0.7g - 3%karbonhidratlar 57 - 22%şekerler 0g - 0%protein 14g - 28%tuz 0.01g < 1%*RWS - referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanım </strong> Kinoa taneleri pişirmeden önce su ile durulanmalıdır. Düşük ateşte yaklaşık 15 dakika pişirin. Kinoa tanelerinin pişirme sırasında ortaya çıkan karakteristik "kuyruklar" ile hazır olduğunu anlayacağız.